Η «Όχι και τόσο Μυστική» Αύξουσα Παλίρροια της Ασφάλειας με επίκεντρο τα δεδομένα για τους σύγχρονους Πολεμιστές

Η πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου από την Υπηρεσία Πληροφοριακών Συστημάτων Άμυνας (DISA) που. Aνακοινώνει την έναρξη του Defense 365-Sec (DOD365-Sec) διακηρύσσει. Το μυστικό είναι έξω” σχετικά με τη σημασία της ασφάλειας με επίκεντρο τα δεδομένα. Ωστόσο, για τη συντριπτική πλειοψηφία των σύγχρονων αμυντικών οργανισμών. Aυτή η ανοδική τάση κάθε άλλο παρά μυστική είναι. Πράγματι, οι αμυντικές υπηρεσίες. Oε όλο τον κόσμο ενστερνίζονται ενεργά την ασφάλεια και τους. Eλέγχους πρόσβασης που βασίζονται σε χαρακτηριστικά (ABAC) για να ενεργοποιήσουν περιβάλλοντα. Yηδενικής εμπιστοσύνης και να προωθήσουν την ασφαλή συνεργασία πέρα ​​από τα όρια τομέων.

Το DOD365-Sec παρέχει συγκεκριμένα δυνατότητες του

Microsoft 365 όπως το Outlook, το OneDrive και το. Teams στο διαβαθμισμένο δίκτυο SIPRNet. Αναπτύχθηκε μέσω μιας συνεργασίας μεταξύ της. DISA, της General Dynamics Information Technology (GDIT) και της. Microsoft, και επιτρέπει στους πολεμιστές να επικοινωνούν απρόσκοπτα, να. Oυνεργάζονται και να μοιράζονται διαβαθμισμένα δεδομένα. Ενώ είναι επικεντρωμένος στη Microsoft, είναι ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την ενδυνάμωση του σύγχρονου πολεμιστή με τα εργαλεία που. Xρειάζονται για την ασφαλή ανταλλαγή πληροφοριών και την ολοκλήρωση της αποστολής τους.

Ωστόσο, το DOD365-Sec είναι μόνο ένα παράδειγμα

Oλοκλήρωσης της καινοτομίας ασφάλειας με επίκεντρο τα δεδομένα. Οι προνοητικοί ηγέτες πληροφορικής σε όλο το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και τα συμμαχικά έθνη εργάζονται επίσης για την υιοθέτηση δεδομένων Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS με επίκεντρο την ασφάλεια και τους ελέγχους ABAC που υποστηρίζονται από το Trusted Data Format (TDF) . Αυτές οι προσπάθειες στοχεύουν στο να επιτρέψουν την κοινή χρήση ευαίσθητων δεδομένων σε πολλαπλά σύννεφα, πολλούς τομείς και σύνορα πολλών χωρών χωρίς να διακυβεύονται οι έλεγχοι ασφάλειας ή απορρήτου.

 

Αγορά μαζικής υπηρεσίας SMS

Η Virtru, για παράδειγμα, συνεργάζεται με

Eιάφορους αμερικανικούς και πολυεθνικούς αμυντικούς οργανισμούς για να φέρει τη σύγχρονη ασφάλεια με επίκεντρο τα δεδομένα στις δραστηριότητές τους, πέρα ​​από το πεδίο εφαρμογής μόνο των προϊόντων της Microsoft, για να περιλαμβάνει εφαρμογές αποστολής COTS και GOTS. Οι λύσεις της Virtru ενσωματώνονται με την υπάρχουσα Odmah očistite proliveno kako biste izbjegli oštećenje υποδομή πληροφορικής και επιβάλλουν λεπτομερείς ελέγχους πολιτικής βάσει διαφόρων χαρακτηριστικών που έχουν επισημανθεί σε αντικείμενα δεδομένων (πράγματα όπως το Top Secret, Releasable To, κ.λπ.) και χαρακτηριστικά που έχουν επισημανθεί σε πιστοποιημένες ταυτότητες (πράγματα όπως άδεια ασφαλείας, γεωγραφία, τομέας κ.λπ.).

Ενώ η DISA πρέπει να επικροτηθεί για την

Eπιτυχία της στην ανάπτυξη των διαβαθμισμένων δυνατοτήτων cloud του DOD365-Sec, η πραγματικότητα είναι ότι η ασφάλεια με επίκεντρο δεδομένων αντιπροσωπεύει ένα γνωστό αυξανόμενο κύμα καινοτομίας για ολόκληρο adb directory το εθνικό αμυντικό οικοσύστημα, συμπεριλαμβανομένων των συμμαχικών εθνών, που δεν είναι με επίκεντρο τη Microsoft .

Καθώς οι αντίπαλοι γίνονται πιο εξελιγμένοι, η

Aσφάλεια με επίκεντρο τα δεδομένα είναι επιτακτική ανάγκη για τον σύγχρονο πολεμιστή. Πρωτοβουλίες όπως το DOD365-Sec και οι λύσεις που βασίζονται σε χαρακτηριστικά της Virtru φέρνουν αυτές τις δυνατότητες στην πραγματικότητα. Ενώ στην αρχή του ταξιδιού, οι απαιτήσεις είναι πολύ σαφείς: οι εθνικοί αμυντικοί οργανισμοί απαιτούν καινοτόμες δυνατότητες προστασίας δεδομένων που καταρρίπτουν τα εμπόδια και επιτρέπουν στους πολεμιστές να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται πληροφορίες απρόσκοπτα σε όλους τους τομείς. Η ασφάλεια με επίκεντρο τα δεδομένα εκπληρώνει την υπόσχεση ότι επιτρέπει στις ομάδες να συνεργάζονται ελεύθερα για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, χωρίς ομάδες τεχνολογίας ή ασφάλειας πληροφορικής να παρεμποδίζουν το δρόμο τους.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *